Jbq Officials Testing

80 Questions | Total Attempts: 54

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Christianity Quizzes & Trivia

Officials testing covers all positions, QuizMaster, ScoreKeeper, Judge and TimeKeeper to aid in prepartion for meets.


Questions and Answers
  • 1. 
    Section 01: General Questions When a quizzer buzzes in after the first word of the question but before the last, this is: 
    • A. 

      Pre-response foul

    • B. 

      An interruption

    • C. 

      A quizzer foul

  • 2. 
    Activating the equipment between the calling of “question” and the reading of the first word of the question is: 
    • A. 

      A pre-response foul

    • B. 

      An interruption

    • C. 

      A Point of Order

  • 3. 
    A coach attempts to correct a procedural error or call attention to a possible rule violation by calling: 
    • A. 

      Time out

    • B. 

      Judges' Ruling

    • C. 

      Point of Order

  • 4. 
    If the quizmaster calls an incorrect color or number when recognizing a quizzer, a judge should: 
    • A. 

      Immediately identify the proper quizzer

    • B. 

      Remain silent

    • C. 

      Tell the QuizMaster after the quizzer has answered

  • 5. 
    A question being read to both teams is interrupted by the Red team and ruled incorrect. The question should be reread in its entirety for the other team. 
    • A. 

      True

    • B. 

      False

  • 6. 
     When a quizzer interrupts the question, the quizmaster must immediately stop reading and call interruption, unless: 
    • A. 

      The QuizMaster is in the middle of a word that is not the last word

    • B. 

      The QuizMaster has begun to read the last word of the question

    • C. 

      The QuizMaster wants to read more words

  • 7. 
    Quizzers must have their hands above the table and in contact with the pad, or a foul is assessed. 
    • A. 

      True in all cases

    • B. 

      False in all cases

    • C. 

      True only if there is an obvious attempt to confer with a team member or to distract the other team

  • 8. 
    Number of judges’ rulings each team is allowed to request during a quiz match: 
    • A. 

      None

    • B. 

      1

    • C. 

      2

  • 9. 
    A quizzer must finish an interrupted question: 
    • A. 

      Only if the QuizMaster or another judge calls "interruption"

    • B. 

      Always

    • C. 

      Never

  • 10. 
    Any judge who disagrees with a quizmaster's independent decision may request a vote of the judges (done by coin and without conferring): 
    • A. 

      By raising his/her hand

    • B. 

      By holding up a coin

    • C. 

      By clearly stating "Judges' Vote"

  • 11. 
    A judge requesting a Judges’ Vote or a coach requesting a Judges’ Ruling must do so before: 
    • A. 

      The next question is started

    • B. 

      Either the next question is started or a time-out is granted

    • C. 

      Either the next question is started, a time-out is granted, or the match is closed

  • 12. 
    Section 2: Juding Answers Question: What are the eight general epistles?  Quizzer response: Hebrews, James, 1 & 2 Peter,1,2,3 John, Jude, Revelation  Fact-Pak Answer: Hebrews, James, 1 & 2 Peter, 1,2,3 John, Jude 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 13. 
     Question: What are the four gospels?  Quizzer response: Matthew, Mark, Luke, Acts, John  Fact-Pak Answer: Matthew, Mark, Luke, John  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 14. 
    Question: What are the two divisions (interrupted and QM calls interruption)…  Quizzer response: Old Testament, New Testament; ummm, what are the two divisions of the Bible called?  Fact-Pak Answer: …of the Bible called? Old Testament, New Testament  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 15. 
    Question: Quotation Question: Has Jesus always been God?  Quizzer response: In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God, John, John 1, 1, was God.  Fact-Pak Answer: John 1:1 In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 16. 
    Question: Quotation Question: Have all men sinned?  Quizzer response: Romans 3:23  For all have sinned and fall short of the the glory of God.  Fact-Pak Answer: Romans 3:23  For all have sinned and fall short of the glory of God.  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 17. 
    Question: What does testament mean?  Quizzer response: Contract or promise  Fact-Pak Answer: Covenant, contract or agreement  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 18. 
    Question: What will happen to Satan during the Millennium?  Quizzer response: He will be imprisoned in a bottomless pit.  Fact-Pak Answer: He will be imprisoned in a bottomless pit so that he cannot tempt people.  Ruling:  
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 19. 
    Question: Which of the judges was very strong?  Quizzer response: Samuel, no, uhh, Samson.  Fact-Pak Answer: Samson  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 20. 
    Question: Who was Isaac's (interrupted and QM calls interruption)…  Quizzer response: wife? Rebekah, no , uhhh, Rachel or Ruth.  Fact-Pak Answer: …wife? Rebekah  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 21. 
    Question: Quotation Question: Is it necessary that a Christian love others?  Quizzer response: NIV 1 John 4:8 Whoever does not love does not know God, because God is love.  Fact-Pak Answer: 1 John 4:8 Whoever does not love does not know God, because God is love.  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 22. 
    Question: Who was chosen (interrupted but QM does not call interruption)…  Quizzer response: Matthias  Fact-Pak Answer: …to replace Judas as an apostle? Matthias  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 23. 
    Question. Quotation Question: Where did the (interrupted and QM calls interruption)  Quizzer response: In the beginning, God created the heavens and the earth. Genesis 1:1. Oh, I meant where did the universe come from?  Fact-Pak Answer: universe come from? In the beginning, God created the heavens and the earth. Genesis 1:1  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 24. 
    Question:  What is the longest book in the Bible?  Quizzer response:  Psalms 119  Fact-Pak Answer:  Psalms  Ruling: 
    • A. 

      Correct

    • B. 

      Incorrect

    • C. 

      Judgement

  • 25. 
    Section 3: Fouls During the rereading of an interrupted question to the GREEN team, if a quizzer from the RED team activates their equipment: 
    • A. 

      A quizzer foul is assessed

    • B. 

      A team foul is assessed

    • C. 

      No foul is assessed