Govor Na Telo I Lice

10 vpraanj

Settings
Please wait...
Govor Na Telo I Lice

kolku dobro zaete da ja procenite licnosta spored dvizenjata na teloto i izrazot na liceto.


Questions and Answers
 • 1. 
  Погледни ги сликите доле и одлучи според изразот на лицето на која слика има кажано лага.
  • A. 

   1 слика

  • B. 

   2 слика

  • C. 

   3 слика

 • 2. 
  Погледни во сликата, како се чуствува човекот?
  • A. 

   Удобно

  • B. 

   Загрозено

  • C. 

   Секси

  • D. 

   Уверено

  • E. 

   Агресивно

 • 3. 
  Погледни во сликата, како се чуствува човекот?
  • A. 

   Удобно

  • B. 

   Загрозено

  • C. 

   Секси

  • D. 

   Уверено

  • E. 

   Агресивно

  • F. 

   Интерес

 • 4. 
  Погледнете внимателно во сликата надолу и изберете го најсоодветниот одговор кој го опишува изразот на лицето. Бидат предупредени - сликитe избрани не се секогаш очигледни
  • A. 

   Сомнеж

  • B. 

   Срамежливост

  • C. 

   Тага

  • D. 

   Болка

  • E. 

   смиреност

 • 5. 
  Погледнете внимателно во сликата погоре и изберете најсоодветниот одговор кој го опишува изразот на лицето. Бидат предупредени - сликиte избрани не се секогаш очигледни
  • A. 

   Сомнеж

  • B. 

   Срамежливост

  • C. 

   Тага

  • D. 

   Болка

  • E. 

   смиреност

 • 6. 
  Според сликата подолу и изберете најсоодветен одговор кој го опишува изразот на лицето. Бидат предупредени - сликите избрани не се секогаш очигледни.  
  • A. 

   Интерес

  • B. 

   Радост

  • C. 

   Бес

  • D. 

   Страв

  • E. 

   Згрозеноста

  • F. 

   Срам

  • G. 

   Изненаденост

 • 7. 
  Погледнете внимателно во сликата погоре и изберете најсоодветниот одговор кој го опишува изразот на лицето. Бидат предупредени - сликиte избрани не се секогаш очигледни
  • A. 

   Сомнеж

  • B. 

   Срамежливост

  • C. 

   Тага

  • D. 

   Болка

  • E. 

   смиреност

 • 8. 
  Според сликата идентифукувај ја жената со е најдостапна
  • A. 

   Слика 1

  • B. 

   Слика 2

  • C. 

   Слика 3

 • 9. 
  Кои чевли треба да ги носи жена за да изгледа достапна за правиот маж?
  • A. 

   Слика 1

  • B. 

   Слика 2

  • C. 

   Слика 3

  • D. 

   Слика 4

 • 10. 
   Кој жена е подоминантна?
  • A. 

   прва

  • B. 

   втора

  • C. 

   никоја