English Murli Quiz 03-10-2016

10 Questions | Total Attempts: 93

SettingsSettingsSettings
Please wait...
English Murli Quizzes & Trivia

Quiz to help revise the murli. The questions are based on TODAY'S murliClick here to access the mp3 file of the 20 min murli & also old quizzes


Questions and Answers
  • 1. 
    Fill in the blank with correct answer:You should have the happiness that you have now become spinners of the discus of self-realisation. You are becoming the masters of the land of Vishnu through the Father. Those whose intellects have ____________ become victorious.
    • A. 

      Faith

    • B. 

      This knowledge

    • C. 

      Imbibed this knowledge

    • D. 

      Right knowledge

  • 2. 
    Fill in the blank with correct answer:There will also be great upheaval over purity. There will be so many brothers, uncles etc. One has to be ____________ about this.
    • A. 

      Beware

    • B. 

      Courageous

    • C. 

      Very particular

    • D. 

      Having the awareness

  • 3. 
    Fill in the blank with correct answer:You will not be able to claim such a high status by being ________.
    • A. 

      Innocent

    • B. 

      Ignorant

    • C. 

      Afraid

    • D. 

      Irregular

  • 4. 
    True or False:No one knows or understands what the kingdom of Rama is.
    • A. 

      True

    • B. 

      False

  • 5. 
    Fill in the blank with correct answer:The Father says: While living at home, remain as pure as a lotus. There is nothing to be afraid of. Perhaps, at the most, ___________.
    • A. 

      You will be scolded

    • B. 

      There will be misunderstanding

    • C. 

      They will hit you

    • D. 

      They will insult you

  • 6. 
    Fill in the blank with correct answer:_________ are never afraid of storms.
    • A. 

      Clever ones

    • B. 

      Mahavirs

    • C. 

      Knowledgeable ones

    • D. 

      Deities

  • 7. 
    Fill in the blank with correct answer:Those who don't know the Father are ___________.
    • A. 

      Atheists

    • B. 

      Devotees

    • C. 

      Igonorants

    • D. 

      Sannyasis

  • 8. 
    True or False:Those who don't know the Father are atheists. And so, Lakshmi and Narayan are too called atheists.
    • A. 

      True

    • B. 

      False

  • 9. 
    Fill in the blank with correct answer:Set your mind and intellect on the seat of ____________ and you will never get upset.
    • A. 

      Soul conscious

    • B. 

      Experience

    • C. 

      Knwoledge

    • D. 

      Happiness

  • 10. 
    Fill in the blank with correct answer:The unlimited Father says: If you follow my shrimat, you become elevated. Otherwise, __________________.
    • A. 

      You will remain degraded

    • B. 

      You will not be able to claim your inheritance

    • C. 

      You will keep getting upset

    • D. 

      You will become part of the subjects

Back to Top Back to top