Elapsed Time

5 Questions

Settings
Please wait...
Time Quizzes & Trivia

Multiple choice quiz on elapsed time for second graders


Questions and Answers
  • 1. 
    Sam started eating at 6:00 pm and finished at 9:00 pm. How long was he eating?
    • A. 

      6 hours

    • B. 

      15 hours

    • C. 

      9 hours

    • D. 

      3 hours

  • 2. 
    Myra began painting at 10:00 am and finished at 5:00 pm. How long was she painting?
    • A. 

      4 hours

    • B. 

      7 hours

    • C. 

      5 hours

    • D. 

      15 hours

  • 3. 
    Danny started playing video games at 11 pm and stopped at 2 am. How long was he playing video games?
    • A. 

      3 hours

    • B. 

      4 hours

    • C. 

      5 hours

    • D. 

      6 hours

  • 4. 
    Angelina and Leilah baked cookies from 9:00 am until 1:00 pm. How long were they baking cookies?
    • A. 

      12 hours

    • B. 

      6 hours

    • C. 

      1 hour

    • D. 

      4 hours

  • 5. 
    Nathaniel, Xavier, and Petey went race car driving from 3 am until 2 pm. How long were they race car driving?
    • A. 

      12 hours

    • B. 

      11 hours

    • C. 

      10 hours

    • D. 

      9 hours