7/2 7/3 Quiz

11 Pyetjet | Total Attempts: 35

SettingsSettingsSettings
Please wait...
7/2 7/3 Quiz

Ky kuiz bazohen ne ligjet e njutonit qe ka lidhje me biologjin dhe e shpiku mozarti


Questions and Answers
 • 1. 
  Nese ISA ka nje moll dhe bleona i ka 239 molla kurse loreta 3 molla ja s htojm edhe 5 molla gratis . Sa duhet te jet masa e diellit
  • A. 

   3

  • B. 

   4

  • C. 

   5

  • D. 

   6

 • 2. 
  Nese medi e qet 1 foto kujna ja bon Tag mas shumti ?
  • A. 

   Bleones

  • B. 

   Loretes

  • C. 

   Erionit(ISES)

  • D. 

   Debores

 • 3. 
  Qfar race shum tabu eshte medi
  • A. 

   Rottwieler

  • B. 

   Piitbll

  • C. 

   Husky

  • D. 

   Llaskuc

 • 4. 
  Sa her n dit Loreta i ndrron fotot e profilit ?
  • A. 

   3

  • B. 

   4

  • C. 

   9

  • D. 

   8

 • 5. 
  Nese Bleona prishet me dikon sa dit qendron e prishur ?
  • A. 

   24 or

  • B. 

   32or

  • C. 

   42or

  • D. 

   52or

 • 6. 
  Nese Kreshniku e qet 1 foto Kush komenton mas shumti n to 
  • A. 

   ALtini

  • B. 

   Tezja Vet

  • C. 

   Bleona

  • D. 

   Eroni

 • 7. 
  Nese ROLANDI e prek naj1janin prej klases ton qka i ndodh atinaa ?
  • A. 

   Han boksa prej Valdrinit

  • B. 

   Han Shkelma Prej Eronit

  • C. 

   Han Liber krehs pi Altinit

  • D. 

   Han Shpulla prej mehmetit

 • 8. 
  Nese Loreta prishet me Blineren sa qendrojn ato 2ja t prishta ?
  • A. 

   1 dit

  • B. 

   3dit

  • C. 

   1muj

  • D. 

   2350340956340Vjet

 • 9. 
  Does Altini end Eroni knows ingllish llajk a water
  • A. 

   Jes Thej du

  • B. 

   No they Doesnt

  • C. 

   I do

  • D. 

   Because of nthng

 • 10. 
  Why are you sad *pse je i trishtuar*
  • A. 

   Per qef t rakut

  • B. 

   Sepse i kom 2 motra

  • C. 

   Se m ka rreh kush

  • D. 

   Veq pytje pldh

 • 11. 
  Nese t kish ardh munsia ja mi bashku 2 klast tona ose ja me marr 1 ;lamborghini fal  . . . Qfar Ngjyre e kishe marr lamborghinin
  • A. 

   T kuqe

  • B. 

   T kuqe

  • C. 

   Edhe t kuqe se harrova

  • D. 

   Edhe apet t kuqe