Advertisement

Albanian Quizzes & Trivia


INJKHBVCDXFGHJBNM

Questions: 4  |  Attempts: 207
 • Sample Question
  SA VEZE PJELL BLETA MBRETERESHE NE DITE ?

Ky test online është përgatit për nxënësit e Gjimnazit " Kuvendi i Arbërit", Ferizaj           Koha : 45 minuta         Përgatiti : Faton Hyseni

Questions: 10  |  Attempts: 207
 • Sample Question
  1.  Diagonalja e katrorit është 6cm. Sa është syprina e katrorit?

Shenoni emrin me posht per ta filluar ket kuiz

Questions: 10  |  Attempts: 200
 • Sample Question
  Cili eshte lumi me i madh ne bot

Bene fjale per mrekullite e botes

Questions: 6  |  Attempts: 195
 • Sample Question
  Sa metra eshte kulla eifel?

To test what you have learned about Shoguns by taking the quiz.

Questions: 4  |  Attempts: 192
 • Sample Question
  How many centuries was Japan under Shogun rule?

Jan pyetje te thjeshta. Dhe gjithashtu humoristike.

Questions: 11  |  Attempts: 186
 • Sample Question
  Cili eshte eshte shteti me i vogel ne bote?

S U K S E S E !...

Questions: 11  |  Attempts: 183
 • Sample Question
  77-7:(1-2-3-4-5+6)=

Mendoni qe jeni budalla ose sjeni? ejani ne kete quiz dhe do ta mesoni!

Questions: 9  |  Attempts: 181
 • Sample Question
  A eshte quajtur skenderbehu gjergj kastriot skenderbe

Kuizi ne lidhje me KSG

Questions: 9  |  Attempts: 181
 • Sample Question
  Kur u hap KSG?Questions: 11  |  Attempts: 177
 • Sample Question
  1.Cila klimë dominon në Rumani?

Loyola Gymnasium

Questions: 10  |  Attempts: 173
 • Sample Question
  Përkthe fjalën ,, Monumentum'' në shqip :

Ky kuiz është edukativ

Questions: 13  |  Attempts: 172
 • Sample Question
  Breshka mund të ecë me

Mirësevini në këtë kuiz i cili është i krijuar nga Kristian Dodaj.Ky kuiz ka gjithsej 15 pyetje.Vizitoni Webfaqen tonë webkey1.webs.com. Argëtohuni !

Questions: 15  |  Attempts: 168
 • Sample Question
  Lëkura e njeriut është :

Mire se erdhet dhe kalofsh mire

Questions: 13  |  Attempts: 158
 • Sample Question
  Cili majmun eshte me gjiganti ?Pyetja nga Fatlind Tomini

Kuizi Ehlisunni ngërthen në vete dy lëmi, atë fetare dhe gjeografiko-historike, çështjet Islamike kanë pyetje të bazuara në medhhebin Hanefi, ndërsa ato gjeografiko-historike të përgjithshme. Evzal dhe Arlind Sinani...

Questions: 11  |  Attempts: 145
 • Sample Question
  Kush është personi i parë pas Muhammedit s.a.s. që e ka pranuar Islamin?

Don't worry, be happy

Questions: 38  |  Attempts: 146
 • Sample Question
  რა არის VPN ?

.

Questions: 55  |  Attempts: 139
 • Sample Question
  Sa eshte siperfaqja e Azise ?Questions: 4  |  Attempts: 138
 • Sample Question
  Tka bo fala ------.Cili -----? Qaj qe  ta shtinQuestions: 13  |  Attempts: 137Questions: 22  |  Attempts: 137
 • Sample Question
  Sa vjec eshte Brandi Coca Cola?
Advertisement


Advertisement