Albanian Quizzes & Trivia


S U K S E S E !...

Questions: 11  |  Attempts: 156
 • Sample Question
  77-7:(1-2-3-4-5+6)=

ამ ქალს თათია ჯონსონი ჰქვია :D

Questions: 18  |  Attempts: 151
 • Sample Question
  რა არის VPN ?

Ky kuiz i kushtohet nxenseve te gjimnazit "ULPIANA" ne Lipjan

Questions: 8  |  Attempts: 150
 • Sample Question
  Si behet aktivizimi i exelit

Kuizi Ehlisunni ngërthen në vete dy lëmi, atë fetare dhe gjeografiko-historike, çështjet Islamike kanë pyetje të bazuara në medhhebin Hanefi, ndërsa ato gjeografiko-historike të përgjithshme. Evzal dhe Arlind Sinani...

Questions: 11  |  Attempts: 145
 • Sample Question
  Kush është personi i parë pas Muhammedit s.a.s. që e ka pranuar Islamin?Questions: 12  |  Attempts: 144
 • Sample Question
  Each cadet must maintain his/her personal hygiene and shower at least once per day. Showers are mandatory whenever Personal Hygiene (PH) time is scheduled, and cadets must wash hands after using the latrine. All cadets will change undergarments each day and will not wear uniforms more than two days without washing them.Questions: 4  |  Attempts: 137
 • Sample Question
  Tka bo fala ------.Cili -----? Qaj qe  ta shtin

Kuizi i Bujanoci.Net , per te gjithe , luani dhe testoni se sa jeni ne gjendje ti plotesoni pyetjet qe ne ua ofrojme

Questions: 6  |  Attempts: 131
 • Sample Question
  Nga cili  qytet i Shqiperise është futbollisti i njohur shqiptar Igli Tare?

Kush do te behet milioner ?

Questions: 15  |  Attempts: 130
 • Sample Question
  Cili eshte futbolisti ma i mir ne bot ?Questions: 36  |  Attempts: 132
 • Sample Question
  On march 4, 1801, after winning the election of 1800, Thomas Jefferson gave an inaugural address that stressed:

Loyola Gymnasium

Questions: 10  |  Attempts: 128
 • Sample Question
  Përkthe fjalën ,, Monumentum'' në shqip :

Mendoni qe jeni budalla ose sjeni? ejani ne kete quiz dhe do ta mesoni!

Questions: 9  |  Attempts: 127
 • Sample Question
  A eshte quajtur skenderbehu gjergj kastriot skenderbe

.

Questions: 48  |  Attempts: 124
 • Sample Question
  Quants kilòmetres de platges te barcelona

Kuizi ne lidhje me KSG

Questions: 9  |  Attempts: 123
 • Sample Question
  Kur u hap KSG?

Checking the aquired knowledge for troubleshooting 

Questions: 13  |  Attempts: 121
 • Sample Question
  How do we identify a VDSL customer in TP2?

Per farmacistat gjeneratat e reja

Questions: 6  |  Attempts: 117
 • Sample Question
  Qfar do te thot termi baktericidQuestions: 130  |  Attempts: 107Questions: 13  |  Attempts: 104

Ushtrime per testin e Biologjise

Questions: 20  |  Attempts: 103
 • Sample Question
  Protozoat jane organizma

Será que voce e bom mesmo? um pequeno teste para testar seus conhecimentos sobre o minimundos

Questions: 5  |  Attempts: 102
 • Sample Question
  Em que dia Ano Mês foi lançado a fase beta do minimundos?

Mir se Vini Ne Kuizin Tonë

Questions: 10  |  Attempts: 97
 • Sample Question
  Cili është kryeqyteti i Turqis?