Advertisement

Albanian Quizzes & Trivia


This is quiz for you .It's good The questions are correct

Questions: 6  |  Attempts: 257
 • Sample Question
  Sa dialekte i ka gjuha shqipeQuestions: 12  |  Attempts: 253
 • Sample Question
  Each cadet must maintain his/her personal hygiene and shower at least once per day. Showers are mandatory whenever Personal Hygiene (PH) time is scheduled, and cadets must wash hands after using the latrine. All cadets will change undergarments each day and will not wear uniforms more than two days without washing them.

Type description here.

Questions: 13  |  Attempts: 251
 • Sample Question
  Vilka ämnen är exempel på rent kol?Questions: 10  |  Attempts: 250
 • Sample Question
  Cilen skuadër e mposhti United në Superkupën angleze vitin 2007?

Pikat dhe vijat

Questions: 10  |  Attempts: 248
 • Sample Question
  Kulmet e kubit jan

A e keni pyetur ndonjehere veten se sa e keni EQ.Plotesojeni kete test edhe shikojeni...

Questions: 6  |  Attempts: 244
 • Sample Question
  Ju terheqin njerezit e.....

Shkruani emrin Dhe Filloni Kuizin

Questions: 6  |  Attempts: 235

10 pyetje

Questions: 10  |  Attempts: 233
 • Sample Question
  Kur ndodhi Tragjedia e Mynihut?Questions: 10  |  Attempts: 219
 • Sample Question
  Kush e fitoi çmimin si futbollisti më i mirë i muajit gusht tek Manchester United, në gusht të sezonit 2012/13?

Ky kuiz i kushtohet nxenseve te gjimnazit "ULPIANA" ne Lipjan

Questions: 8  |  Attempts: 215
 • Sample Question
  Si behet aktivizimi i exelit

Ky test online është përgatit për nxënësit e Gjimnazit " Kuvendi i Arbërit", Ferizaj           Koha : 45 minuta         Përgatiti : Faton Hyseni

Questions: 10  |  Attempts: 215
 • Sample Question
  1.  Diagonalja e katrorit është 6cm. Sa është syprina e katrorit?

Jan pyetje te thjeshta. Dhe gjithashtu humoristike.

Questions: 11  |  Attempts: 203
 • Sample Question
  Cili eshte eshte shteti me i vogel ne bote?

Shenoni emrin me posht per ta filluar ket kuiz

Questions: 10  |  Attempts: 200
 • Sample Question
  Cili eshte lumi me i madh ne bot

Bene fjale per mrekullite e botes

Questions: 6  |  Attempts: 197
 • Sample Question
  Sa metra eshte kulla eifel?

Mendoni qe jeni budalla ose sjeni? ejani ne kete quiz dhe do ta mesoni!

Questions: 9  |  Attempts: 195
 • Sample Question
  A eshte quajtur skenderbehu gjergj kastriot skenderbe

Kuizi ne lidhje me KSG

Questions: 9  |  Attempts: 187
 • Sample Question
  Kur u hap KSG?

S U K S E S E !...

Questions: 11  |  Attempts: 186
 • Sample Question
  77-7:(1-2-3-4-5+6)=Questions: 11  |  Attempts: 177
 • Sample Question
  1.Cila klimë dominon në Rumani?

Loyola Gymnasium

Questions: 10  |  Attempts: 174
 • Sample Question
  Përkthe fjalën ,, Monumentum'' në shqip :

Ky kuiz është edukativ

Questions: 13  |  Attempts: 172
 • Sample Question
  Breshka mund të ecë me
Advertisement


Advertisement