Albanian Quizzes & Trivia


Luaj ne Kuiz

Questions: 7  |  Attempts: 673
 • Sample Question
  Kur esht i lindur Rafa Marquez

Kuizi permban pyetje rreth klubit te FcBarcelones gjith mund te marin pjes por pyetjet dhe pergjigjet do te mund ti pergjigjen vetem nje her ne qoft se pergjigjeni te dyten her do te jet vetem e kot.

Questions: 8  |  Attempts: 664
 • Sample Question
  Ne Cilin vit esht i lindur Lionel Messi?

.

Questions: 9  |  Attempts: 665
 • Sample Question
  Internet do te thote International Network.

Universiteti i Prishtinës Fakulteti Ekonomik    Dega Gjilan Mr.sc. Sokol Berisha Ushtrime  Kuizi nr. 2

Questions: 25  |  Attempts: 618
 • Sample Question
  Sipas Autorit  Don  Tapscott  ekonomia e diturisë ka gjithsejt:

Në këtë kuiz përfshihen pyetje nga gjuha shqipe dhe letërsia. Kuizi përmban gjithsej 10 pyetje (me alternativa). Suksese! 

Questions: 10  |  Attempts: 587
 • Sample Question
  Drejtimet kryesore të letërsisë botërore të shek. XIX janë:  

Hello everyone!!!!!!! I am Alban Telaku,I am a student.............. I like many subject but more I like Biology so I did my first quize about Biology. It is just my first quize, and I will do more and another subject but more about biology..............​Thank you very much for your attention see you again in next quize ............,,,,,,,,,Bye.....Have a n...

Questions: 10  |  Attempts: 592
 • Sample Question
  Qka studion zoologjia ?

Ky eshte nje kuiz nga e VIII-2Vetem sheno emrin dhe Vazhdo

Questions: 9  |  Attempts: 561
 • Sample Question
  Ne cilin qytet u hap shkolla e pare Shqipe ?

Per ata qe kane lexuar :)

Questions: 7  |  Attempts: 551
 • Sample Question
  Kush e ka shkruar librin e njohur "Mbi Heronjet dhe Varrezat" ?

Universiteti i Prishtinës Fakulteti Ekonomik    Dega Gjilan Mr.sc. Sokol Berisha Ushtrime Kuizi  3

Questions: 25  |  Attempts: 540
 • Sample Question
  Afarizmi në të cilin transaksionet afariste realizohen në mënyre elektronike njihet me emrin ?

KUSH DO TE BEHET MILIONER !!!

Questions: 15  |  Attempts: 538
 • Sample Question
  CiLi eshte lojtari ma i mir ne bot ?Questions: 4  |  Attempts: 516
 • Sample Question
  Ti qe po kshyr a jee lop

Universiteti i Prishtinës Fakulteti Ekonomik    Dega Gjilan Mr.sc. Sokol Berisha Ushtrime Kuizi  4

Questions: 25  |  Attempts: 489
 • Sample Question
  Cilat janë aktivitetet të cilat automatizohen tek tregtia elektronike? Selekto përgjegjjet e sakta.

.

Questions: 10  |  Attempts: 493
 • Sample Question
  kur u shpall bashkimi i gjermanis??

Gjeografia 

Questions: 9  |  Attempts: 457
 • Sample Question
  Type question here

Kannazuki no miko test para mujer

Questions: 6  |  Attempts: 451
 • Sample Question
  Para comenzar el test supongamos que soy himeko asi responderas como si respondieras a himeko y basare tus respuestas en lo que pensaria el personaje que responde de himeko elegi a himeko por que al hacer test siempre me resulta que soy como himeko!! espero que haya mas himekos en mi test :D jaja...lista??comenzamos!!hola!!

Ky kuiz eshte bere me qellim te provoni njohurite tuaja dhe te zgjeroni njohurite tuaja ( cello mos ) . Ky kuiz vlen per III - 14 Gjimnazi i Tetoves !Krijuar nga : Florim Ameti.

Questions: 5  |  Attempts: 442
 • Sample Question
  Si e thajrte profesoresha e kimis , Mervonin ? - Pyetja e par vlen 5 dinar.Questions: 6  |  Attempts: 438
 • Sample Question
  Qka tregon kallzuesori ??

Universiteti i Prishtinës Fakulteti Ekonomik    Dega Gjilan Mr.sc. Sokol Berisha Ushtrime Kuizi  5

Questions: 25  |  Attempts: 432
 • Sample Question
  Cilat janë funksionet e marketingut elektronik ? Selekto përgjegjjet e sakta

Realizoni kete Quiz per te zbuluar cfare tip punonjesi jeni ju. Jeni ju nje tip punonjesi super i motivuar ...

Questions: 8  |  Attempts: 428
 • Sample Question
  Orari juaj i punes eshte:

MANUTDSHQIP.com

Questions: 10  |  Attempts: 411
 • Sample Question
  Në cilin vit, David Beckham u largua nga Manchester United?