Advertisement

Albanian Quizzes & Trivia


Një kuiz në formë logjike të lëndës së Analizës.

Questions: 5  |  Attempts: 44
 • Sample Question
  Çka paraqet tangjenda (tg) ?Questions: 12  |  Attempts: 43
 • Sample Question
  ‎1.Kur u kriju Arsenali si klub?

Ky është një kuic i vështirë që vetëm 50% e njërëzve e kalojnë. Ju ftojmë që edhe ju të verifikoni se sa dini dhe shpresojmë që ky kuic t'iu ndihomj dhe më tej!

Questions: 30  |  Attempts: 42
 • Sample Question
  Me çfarë ishin të ndërtuara anijet egjiptjane?

.

Questions: 10  |  Attempts: 40
 • Sample Question
  Të zgjidhet limiti eksponencial  ?Questions: 8  |  Attempts: 39
 • Sample Question
  CILI ESHTE YOTUBERI I TIJ I PREFERUAR

Ky kuiz mundesohet nga  Qetësi shpirtërore-relaksim --    facebook

Questions: 12  |  Attempts: 37
 • Sample Question
  Planeti me i madh ne sistemin diellor eshte:Questions: 5  |  Attempts: 37
 • Sample Question
  Te pelqejne sportet qe luhen ne skuader ?

Ky kuiz bazohen ne ligjet e njutonit qe ka lidhje me biologjin dhe e shpiku mozarti

Questions: 11  |  Attempts: 35
 • Sample Question
  Nese ISA ka nje moll dhe bleona i ka 239 molla kurse loreta 3 molla ja s htojm edhe 5 molla gratis . Sa duhet te jet masa e diellit

WWw.RadioElita.NeT

Questions: 8  |  Attempts: 33
 • Sample Question
  1.Shkrirja ekonomike dhe juridike e ndërmarjeve Quhet ?

A test about this countries geography in Japanese by ( Cassie.B, Issy.G, Rachel.L, Olivia.O, Lauren.K) 6E

Questions: 6  |  Attempts: 31
 • Sample Question
   Papa nyuu ginia no shuto wa nan desu ka.

It s fun. dhsfhdfu. idffihdufyhj tdgfjdfhjyusdf.dshfdsjhfudyhfs.sdfusifysdlfsd.fdjfiudsfysdfhdusgfsdjfhdgfjdfjkdfkdgdg.sdfhusdfsdgfygsdfdsfdfhdfdjsfdsf.fduyfdufyudfdsfgdhsbfhdgsfdf.jfdhfdufgsjfhgfjsa.

Questions: 4  |  Attempts: 16
Advertisement


Advertisement