Albanian Quizzes & Trivia
Questions: 15  |  Attempts: 55
 • Sample Question
  We will not lie, steal, or cheat, nor tolerate among us anyone who does."

Testoni njohurit e juaja pran Forumit:islamieshtedrite

Questions: 13  |  Attempts: 54
 • Sample Question
  Cili eshte profeti i pare i ardhur ne bote?Questions: 15  |  Attempts: 54
 • Sample Question
  What order do the sheets go for a Dust Cover Bed? Questions: 10  |  Attempts: 54
 • Sample Question
  What are the two types of Formal Inspections?Questions: 12  |  Attempts: 53
 • Sample Question
  Water Monitors are part of the?Questions: 60  |  Attempts: 53
 • Sample Question
  Most digital computers are binary computers that can only recognize nubers 1,2,0


Questions: 15  |  Attempts: 49
 • Sample Question
  Turiri apo surla e elefantit  quhet ndryshe:

.

Questions: 33  |  Attempts: 49
 • Sample Question
  Metazoat jane organizma

Një kuiz i thjeshtë arg

Questions: 10  |  Attempts: 47
 • Sample Question
  Sa Tituj të La Ligas ka fituar Real Madridi ?Questions: 19  |  Attempts: 47
 • Sample Question
  Si kuptohet shprehja " vetvetja " te fjalia : " Dhe çdo gj' iu duk e çuditshme, madje edhe vetvetja " , si përemër :Questions: 30  |  Attempts: 46
 • Sample Question
  1.Prej kur daton feja Islame?

Ketu shiheni se sa jeni te ditur rreth kanalit GAFI

Questions: 10  |  Attempts: 46
 • Sample Question
  Ne cilin qytet jeton Gafi

.

Questions: 44  |  Attempts: 45
 • Sample Question
  Amerika ne lindje ka dalje ne:Questions: 15  |  Attempts: 44
 • Sample Question
  ______  coordinates all special projects to include but not limited to: Career Day, FT memorabilia program, guest speaker program, awards ceremony (if applicable), Educator‘s Visit (if applicable), Det CC Visit (if applicable), Warrior Competition Day and any other public affairs related activities. The secondary role of the FTU/SDP is to replace any FLT/CC having to leave Field Training prior to TD-28. Also, supports COC and ADO where needed to observe standardization and professionalism issues across detachment.

Një kuiz në formë logjike të lëndës së Analizës.

Questions: 5  |  Attempts: 44
 • Sample Question
  Çka paraqet tangjenda (tg) ?

Si do ta kesh punen tende?

Questions: 6  |  Attempts: 43
 • Sample Question
  Kush eshte kryeqyteti i rusise?Questions: 12  |  Attempts: 43
 • Sample Question
  ‎1.Kur u kriju Arsenali si klub?

.

Questions: 47  |  Attempts: 39
 • Sample Question
  Ne cilen pjese te Gad.Ballkanik gjendet Kosova?

Ky kuiz mundesohet nga  Qetësi shpirtërore-relaksim --    facebook

Questions: 12  |  Attempts: 35
 • Sample Question
  Planeti me i madh ne sistemin diellor eshte:

Ky është një kuic i vështirë që vetëm 50% e njërëzve e kalojnë. Ju ftojmë që edhe ju të verifikoni se sa dini dhe shpresojmë që ky kuic t'iu ndihomj dhe më tej!

Questions: 30  |  Attempts: 35
 • Sample Question
  Me çfarë ishin të ndërtuara anijet egjiptjane?