Advertisement

Albanian Quizzes & Trivia


Kush do te behet milioner ?

Questions: 15  |  Attempts: 133
 • Sample Question
  Cili eshte futbolisti ma i mir ne bot ?

Kuizi i Bujanoci.Net , per te gjithe , luani dhe testoni se sa jeni ne gjendje ti plotesoni pyetjet qe ne ua ofrojme

Questions: 6  |  Attempts: 133
 • Sample Question
  Nga cili  qytet i Shqiperise është futbollisti i njohur shqiptar Igli Tare?

Ushtrime per testin e Biologjise

Questions: 20  |  Attempts: 128
 • Sample Question
  Protozoat jane organizma

.

Questions: 48  |  Attempts: 124
 • Sample Question
  Quants kilòmetres de platges te barcelona

N/a

Questions: 68  |  Attempts: 123
 • Sample Question
  Quants kilòmetres de platges te barcelona

Checking the aquired knowledge for troubleshooting 

Questions: 13  |  Attempts: 121
 • Sample Question
  How do we identify a VDSL customer in TP2?Questions: 130  |  Attempts: 119

Testoni njohurit e juaja pran Forumit:islamieshtedrite

Questions: 13  |  Attempts: 118
 • Sample Question
  Cili eshte profeti i pare i ardhur ne bote?

Per farmacistat gjeneratat e reja

Questions: 6  |  Attempts: 117
 • Sample Question
  Qfar do te thot termi baktericid

Merry x-mas!! :-)

Questions: 10  |  Attempts: 115
 • Sample Question
  In welchem Land liegt Bethlehem?Questions: 60  |  Attempts: 115
 • Sample Question
  Most digital computers are binary computers that can only recognize nubers 1,2,0

Mir se Vini Ne Kuizin Tonë

Questions: 10  |  Attempts: 112
 • Sample Question
  Cili është kryeqyteti i Turqis?

Será que voce e bom mesmo? um pequeno teste para testar seus conhecimentos sobre o minimundos

Questions: 5  |  Attempts: 104
 • Sample Question
  Em que dia Ano Mês foi lançado a fase beta do minimundos?

Me disa pytje te lehta, te shpejta, qe ngerthejne ne vete plote enigma, ne ju testojme ne menyre qe te dihet se kusha sa e qysh e qka po di une ai din ahahahhaha

Questions: 4  |  Attempts: 96
 • Sample Question
  Ekipi qe fitoj me shume loje ne futboll per 2013 eshte?

Tung Tung

Questions: 8  |  Attempts: 95
 • Sample Question
  H2o është formul kimike për:

Kuiz diturie i cili sherpen per ndihmesen e maturantave qe te arrin sukses ne provimin e matures .

Questions: 10  |  Attempts: 93
 • Sample Question
  Çka paraqet HARDWER-i (çka nën kuptojmë me këtë fjalë ?)Questions: 17  |  Attempts: 93
 • Sample Question
  Lights out violations will result in? 

Sa me njifni???

Questions: 6  |  Attempts: 91
 • Sample Question
  Ku jetoj une?

Pyetjet janë me alternaativa dhe vetëm njëra prej tyre është e saktë

Questions: 20  |  Attempts: 90
 • Sample Question
  Cila është  sureja e fundit në xhuzin e 29-të Kur''anit ?

.

Questions: 22  |  Attempts: 77
 • Sample Question
  Celomi eshte
Advertisement


Advertisement