Testi kontrollues në lëndën: Gjuhë shqipe dhe letërsi

5 Pyetjet  I  By HasanZogaj
Please take the quiz to rate it.

Testi Kontrollues N Lndn: Gjuh Shqipe Dhe Letrsi
Gjimnazi "Abdyl Frashëri" Malishevë

  
Changes are done, please start the quiz.


Questions and Answers

Removing question excerpt is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
 • 1. 
  Cila është poema e Gavril Darës së Ri?
  • A. 

   Këngët e Milosaos

  • B. 

   Bagëti e Bujqësi

  • C. 

   Kënga e sprasme e Balës

  • D. 

   Te dheu i huaj


 • 2. 
  Cila është poema e Jeronim De Radës?
  • A. 

   Këngët e Milosaos

  • B. 

   Bagëti e Bujqësi

  • C. 

   Kënga e sprasme e Balës

  • D. 

   Te dheu i huaj


 • 3. 
  "Të zezat tona" është poemth i :
  • A. 

   Zef Serembes

  • B. 

   Anton Santorit

  • C. 

   Garvil Darës së Ri

  • D. 

   Jorenim De Radës


 • 4. 
  Drama e parë në Letërsinë shqipe konsiderohet
  • A. 

   "Katërmbëdhjetë vjeç dhëndër" e A. Z. Çajupit

  • B. 

   "Emira" e Anton Santorit

  • C. 

   "Besa" e Sami Frashërit

  • D. 

   "Isrealitë e Filistinë" e Fan Nolit


 • 5. 
  Cila poemë konsiderohet  si shkrimi i parë i Jeronim De Radës

Back to top

Removing ad is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
Take Another Quiz
We have sent an email with your new password.