Pytje nga testi pranues

10 Pyetjet  I  By Qendrimsinani
Please take the quiz to rate it.

Pytje Nga Testi Pranues

  
Changes are done, please start the quiz.


Questions and Answers

Removing question excerpt is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
1.  A lejohet tejkalimi ne udhekryq me rrjedhe te rrumbullaket te komunikacionit ?
1.
2.
3.
2.  A lejohet tejkalimi i mjeteve drejtperdrejt para dhe ne udhekryq ?
1.
2.
3.
3.  A lejohet tejkalimi para ktheses se padukshme ose ne qafe mali me dy apo me teper shirita te komunikacionit per nje drejtim >
1.
2.
3.
4.  Ku eshte i ndaluar tejkalimi ?
1.
2.
3.
5.  Shoferi pasi te kete kryer tejkalimin e mjetit tjeter,a duhet te jep shenje kur synon te kthehet ne shiritin ne te cilin ka levizur para se te beje tejkalimin ?
1.
2.
3.
6.  Nga cila ane lejohet te tejkalohet tramvaji, i cili levize ne mes te rruges dykahshe ?
1.
2.
3.
7.  Kur nuk i lejohet  shoferit ta filloje tejkalimin e  mjetit ?
1.
2.
3.
8.  A lejohet tejkalimi i kolones se organizuar te kembesoreve ?
1.
2.
3.
9.  Si behet tejkalimi dhe anashkalimi sipas rregullave te pergjithshme te komunikacionit ?
1.
2.
3.
10.  Cfare kujdesi eshte i detyruar te kete shoferi para se ta filloje tejkalimin ?
1.
2.
3.
Back to top

Removing ad is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
Take Another Quiz
We have sent an email with your new password.