We have sent an email with your new password.


Gjuh Shqipe dhe Letërsi

6 Pyetjet  I  By Toni13
  • Share This on Twitter
  • +
Gjuh Shqipe Dhe Letërsi
Ky ësht kuiz me pyetje nga lënda e gjuhes shqipe e kl 7

  
Changes are done, please start the quiz.


Question Excerpt

Removing question excerpt is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
1.  Qka quajm lakim ?
1.
2.
3.
4.
5.
2.  Sa lloje te rrethanorve kemi
1.
2.
3.
4.
5.
3.  Sa forma te ligjërimit kemi ?
1.
2.
3.
4.
5.
4.  Qka quajm intonacion
1.
2.
3.
4.
5.
5.  Cilet jan perberesit kryesor te fjalis se thjesht
1.
2.
3.
4.
5.
6.  Pse Marko Boqari thot se un nuk jam heroi i kombit tim ?
1.
2.
3.
4.
5.
Back to top

Removing ad is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
Take Another Quiz