kuzi shkencash,biologji kimi mjeksi

22 Pyetjet  I  By Big-winder
Please take the quiz to rate it.

Kuzi Shkencash,biologji Kimi Mjeksi
kuizi i alban shkenca

  
Changes are done, please start the quiz.


Questions and Answers

Removing question excerpt is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
1.  Nga rrjedh fjala kimi
1.
2.
3.
4.
5.
2.  Nga cila gjuhe rrjedh fjalla izomeri 
1.
2.
3.
4.
5.
3.  Sa  peshon zemra e njeriut
1.
2.
3.
4.
5.
4.  Si quhen ndryshe alkenet
1.
2.
3.
4.
5.
5.  Kush e zbuloi benzenin dhe ne cilin vite
1.
2.
3.
4.
5.
6.  Cila eshte pjesa e pandashme e qelizes
1.
2.
3.
4.
5.
7.  hidrokarbure quhen komponimet qe kan>
1.
2.
3.
4.
5.
8.  Kush e hodhi poshte teorine vis vitalis apo teorine vis vitalistike
1.
2.
3.
4.
5.
9.  shkenca qe studion ndertimin e mbrendshem quhet
1.
2.
3.
4.
5.
10.  Ndotsi  kryesor i ajrit eshte
1.
2.
3.
4.
5.
11.  CH4 eshte formula
1.
2.
3.
4.
5.
12.  izomeria optike paraqet
1.
2.
3.
4.
5.
13.  per formimin e naftes jan dhene
1.
2.
3.
4.
5.
14.  lendet e djegshme jane
1.
2.
3.
4.
5.
15.  sa eritrocite ka ne gjak
1.
2.
3.
4.
5.
16.  Gjate procesit te fotosintezes qka lirohet
1.
2.
3.
4.
5.
17.  sa azot ka ne natyre
1.
2.
3.
4.
5.
18.  si quhet ashti qe sherben per ta levizur koken
1.
2.
3.
4.
5.
19.  si quhet bashkjetesa e algave dhe kerpurdhave
1.
2.
3.
4.
5.
20.  sa jetojne leukocitet
1.
2.
3.
4.
5.
21.  si quhen algat
1.
2.
3.
4.
5.
22.  C3OH eshte formula e
1.
2.
3.
4.
5.
Back to top

Removing ad is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
Take Another Quiz
We have sent an email with your new password.