Kush Do Të Bëhet Milioner .. !?

5 Pyetjet  I  By Leorent24
Please take the quiz to rate it.

Kush Do Të Bëhet Milioner .. !?
Kush Do Të Bëhet Milioner .. ??

  
Changes are done, please start the quiz.


Questions and Answers

Removing question excerpt is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
 • 1. 
  Cili eshte Kryeqyteti i Frances ?
  • A. 

   Luksenburgu

  • B. 

   Londra

  • C. 

   Monaco

  • D. 

   Parisi

  • E. 

   Madriti


 • 2. 
  Ku Shkruan " Ti Shqiperi Me Jep nder Me Jep Emrin Shqiptar " ?
  • A. 

   Pasaport

  • B. 

   Tiran

  • C. 

   Parat e shqiperis

  • D. 

   Kosov

  • E. 

   Malishev


 • 3. 
  Sa eshte Siperfaqja e Kosoves ?
  • A. 

   10908KM

  • B. 

   11908KM

  • C. 

   10089KM

  • D. 

   11098KM

  • E. 

   10809KM


 • 4. 
  Sa eshte Largsia Mes Gjilanit Dhe Prishtines ?
  • A. 

   37.1 KM

  • B. 

   73.5 KM

  • C. 

   57 KM

  • D. 

   54 KM

  • E. 

   45.5 KM


 • 5. 
  Sa eshte Largsia Mes Prishtines dhe Malisheves  ?
  • A. 

   45.5 KM

  • B. 

   35.8 KM

  • C. 

   69.7 KM

  • D. 

   24.9 KM

  • E. 

   40 KM


Back to top

Removing ad is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
Take Another Quiz
We have sent an email with your new password.