kuizi milioneri

8 Pyetjet  I  By Faton-endrit
Please take the quiz to rate it.

Kuizi Milioneri
shkruani emrin dhe filloni kuizin

  
Changes are done, please start the quiz.


Questions and Answers

Removing question excerpt is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
1.  berthama e jupiterit permban
1.
2.
3.
4.
5.
2.  Planeti Pluton  ndryshe quhet planeti......
1.
2.
3.
4.
5.
3.  amerika u be shtet ne muajin
1.
2.
3.
4.
5.
4.  Adem Jashari lindi ne vitin
1.
2.
3.
4.
5.
5.  Toka eshte e vjeter
1.
2.
3.
4.
5.
6.  Saturni me madhesi rrallitet i
1.
2.
3.
4.
5.
7.  yjet jan te perber nga
1.
2.
3.
4.
5.
8.  Marsi ndryshe quhet planeti
1.
2.
3.
4.
5.
Back to top

Removing ad is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
Take Another Quiz
We have sent an email with your new password.