Jump to content

  •     

Embed Problem


  • You cannot reply to this topic
7 replies to this topic

#1 mystre

mystre

    Active Member

  • Active Member
  • PipPipPip
  • 7 posts

Posted 08 March 2008 - 04:59 PM

Greetings all,  I'm new to proprofs

I embedded a quiz I created on my website, and I'm getting the following message after I press "Start Quiz".

"Query failed: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1"


Here is the code from proprofs that I used to embed.

<iframe name="proprofs" id="proprofs" marginwidth="0"
marginheight="0"
src="http://www.proprofs...._w.php?id=3666"
frameborder="0" height="275" width="406"></iframe>
<div
style="background-color: rgb(255, 255, 255); font-size: 10px; font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; color: rgb(153, 0, 0);">Powered
By ProProfs - <a href="http://www.proprofs....m/quiz-school/"
target="_blank">Create A Quiz</a> or <a
href="http://www.proprofs....om/flashcards/" target="_blank">Flash
cards</a></div>

Thanks
Dale

#2 James

James

    Administrator

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,890 posts
  • Gender:Male

Posted 08 March 2008 - 08:58 PM

Could you share a link to the website where the code is failing?
James

ProProfs.com: Educational FREEway By Professionals & Professors

#3 mystre

mystre

    Active Member

  • Active Member
  • PipPipPip
  • 7 posts

Posted 09 March 2008 - 04:35 AM

Here's the link.   I have  some other embeds from Slideshare on there, so it takes a couple of seconds.

http://mre-teacher.net/wp-content/uploads/...nitwebpage.html

Thanks
Dale


**Update At 7:50**
I did a quick test on a new completely new page with a quiz someone else made and I had the same problem.  I'm using Kompozer to create the pages.

QUOTE(James @ Mar 9 2008, 04:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Could you share a link to the website where the code is failing?

Edited by mystre, 09 March 2008 - 04:50 AM.


#4 mystre

mystre

    Active Member

  • Active Member
  • PipPipPip
  • 7 posts

Posted 19 March 2008 - 06:35 PM

Sorry to be a pest, but does anyone have any idea about what might be going on?

#5 James

James

    Administrator

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,890 posts
  • Gender:Male

Posted 19 March 2008 - 11:34 PM

Sorry, I had missed your post.  

I just tested it out and it worked out fine .. I completed the quiz .. no errors.

Are you still having the issue?
James

ProProfs.com: Educational FREEway By Professionals & Professors

#6 James

James

    Administrator

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,890 posts
  • Gender:Male

Posted 20 March 2008 - 08:02 AM

Thanks for posting this. It is an IE7 Issue. We are working on it and should have it resolved in another day.
James

ProProfs.com: Educational FREEway By Professionals & Professors

#7 mystre

mystre

    Active Member

  • Active Member
  • PipPipPip
  • 7 posts

Posted 20 March 2008 - 11:51 AM

Thanks for your replies.

I just tested it out and its working right now.

Thanks,
Dale


QUOTE(James @ Mar 20 2008, 07:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Sorry, I had missed your post.  

I just tested it out and it worked out fine .. I completed the quiz .. no errors.

Are you still having the issue?



#8 briaparker

briaparker

    Active Member

  • Active Member
  • PipPipPip
  • 3 posts

Posted 13 May 2009 - 10:32 AM

I'm also getting that message when I embed a quiz. The quiz works fine in IE, but I get that same error message in the latest version of Firefox:

Query failed: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

Any help/suggestions out there?

Thanks





0 user(s) are reading this topic

members, guests, anonymous users

Due to excessive spam attacks, as of November 2012, these forums are no longer operating. We would be back with a much improved forum soon.